Wie ben ik

Ik ben Justina Reuvekamp Gille, geboren in Nederland en sinds 2006 woon en werk ik in België. Ons huis en mijn kantoor staan in het buitengebied van Lommel. Hier geniet ik samen met mijn partner en onze jachthonden dagelijks van de prachtige natuur om ons heen.

In 2010 ben ik gestart met SSOM secretariaatsdiensten waarbij ik ondernemers help met het opzetten en het op orde houden van de administratie, diverse secretariële diensten verricht, advies geef bij het inrichten van websites, corrigeren van teksten, het ontwerpen van sjablonen en het uittypen van dictaten en interviews.

Al snel ben ik mij met SSOM Transcriptie Service gaan specialiseren in het uittypen van dictaten en interviews. Dit doe ik onder andere voor artsen, specialisten, advocaten, landmeterkantoren, makelaars, overheidsinstellingen, universiteiten en studenten. Wij kunnen ons daarom nu dé specialist op het gebied van transcriptie noemen.

Het voordeel voor jou is dat wij perfect Vlaamse én Nederlandse  teksten uittypen. Ik werk samen met een team dat bestaat uit de beste freelance typistes van België en Nederland.

Wil je een GRATIS offerte ontvangen? Klik hier: