Tekstcorrectie

Heb je typefouten gemaakt?

Geen probleem.

Een tikfout kan iedereen overkomen: je werkt onder tijdsdruk en weleens te snel, waardoor er typefouten kunnen ontstaan. Typefouten zijn echter slordigheidjes die prima te verhelpen zijn als je jouw tekst na afloop grondig naloopt. Ook spel- en stijlfouten maak je weleens zonder je daar bewust van te zijn. Het is soms lastig om alle grammaticale regels van de Nederlandse taal te beheersen en zeker wanneer je gericht bent op de inhoud van je tekst. Dan zie je nog weleens wat over het hoofd. Tikfouten, spelfouten, taalfouten en stijlfouten maken een tekst echter moeilijk leesbaar en zorgen voor een minder professionele uitstraling. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

 

Werk je met spraakherkenning apparatuur?

Het is enorm handig als jouw stem de woorden omzet op je computer. Helaas worden er niet altijd mooie en vloeiende zinnen weergegeven. Deze foutjes zijn prima te verhelpen. Je kunt jouw tekst na afloop grondig nalopen. Het blijft soms lastig om alle grammaticale regels van de Nederlandse taal te beheersen en zeker wanneer je gericht bent op de inhoud van je tekst. Dan zie je nog weleens wat over het hoofd. Spelfouten, taalfouten en stijlfouten maken een tekst moeilijker leesbaar en zorgen voor een minder professionele uitstraling. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

 

 

Wij corrigeren jouw tekst

Heb je inhoudelijk geen moeite met het opstellen van goed lopende teksten? Maar wil je graag dat iemand met je meekijkt naar de correctheid van jouw woorden en zinnen? Wij helpen je graag. Wij corrigeren alle soorten teksten in de Nederlandse taal.

 

Is redigeren echt nodig?

 

Wil je een GRATIS offerte ontvangen?

Een reactie plaatsen